Gordon: 'Ik heb gehandeld zoals een vriend zou moeten handelen'

3 december 2014 16:50 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Gordon staat achter zijn keuze om Bram Moszkowicz uit de financiële problemen te helpen. ‘’Ik hoop dat mijn vrienden ook zo zouden reageren als ik in tijd van nood zit of ooit zou komen te zitten.’’

Bram Moszkowicz stond op het punt om zijn inboedel te verliezen aan schuldeiser Gabriël Meijers. Gordon vertelde aan de Telegraaf dat hij er alles aan doet om dit te voorkomen. ‘’Als het weer wat beter met hem gaat, betaalt-ie het me maar terug’’, vertelde de zanger.

Bram Moszkowicz

Sinds Gordon zijn uitspraak heeft gedaan staat zijn telefoon roodgloeiend. Iedereen wil weten wat hem beweegt om Bram Moszkowicz uit de brand te helpen. Gordon geeft antwoord via de facebookpagina van zijn bedrijf Blushing Blaricum.

Gordon

‘’Ik heb vanmorgen mijn telefoon maar uitgezet. Zoveel geweldige reacties na mijn 'donatie' aan Bram, een vent die ik heel hoog heb zitten. Ik heb gehandeld zoals een vriend zou moeten handelen en waarvan ik hoop dat mijn vrienden ook zo zouden reageren als ik in tijd van nood zit of ooit zou komen te zitten. De afschuw spreek ik uit over die media die dan weer durven schrijven dat ik hier zelf 'beter' van wil worden.

Diezelfde media die schrijven dat mijn programma zo'n flop is en dat de kijkers weg lopen? 1.2 miljoen mensen elke week bestempelen als 'randdebielen' omdat ze mijn programma leuk vinden. Zo blijft het een strijd elke dag maar weer om je te moeten verdedigen waar je echt voor staat. Maar eerlijkheid en oprechtheid duurt het langst en vandaar dat mijn succes voortduurt.

Waar zijn de vrienden van Bram of liever gezegd waar waren ze? Ik veeg m'n reet af met die mensen met hun grote bek die alles maar roepen over iemand zonder het fijne er van te weten. We hebben allemaal fouten gemaakt in ons leven en ik maak ze ook nog heel vaak, ook Bram en 'gij die verschoond zijt van enige zonde werpen de eerste steen.'

Ik had geen publiciteit gehoeven net zoals ik dat niet wil voor de vele andere goede doelen die ik steun vanuit mijn privé persoon. Het is een ieders plicht om een medemens te helpen. Dus laat al die linkse gemene honden maar weer blaffen, ik weet uit welk hart dit gebaar is gemaakt, mijn hart namelijk. Datzelfde hart wat straks op 24 december 140 allereenzaamste ouderen in Nederland een kerstbrunch aanbied in Blushing, mijn succesvolle koffieboutique in Blaricum. Ik kan alleen maar zeggen, kijk wat je wel hebt en om je heen hoe gelukkig jij een ander kan maken.

Fijne feestdagen alvast en liefde en respect voor iedereen! X Gordon’’

Gordon kan tijdens de kerstdagen een feestje vieren: Goor Draait Door krijgt een tweede seizoen!

Meer over