Ruzie

Gordon is boos op Angela de Jong: 'Zure takketrol'

7 juni 2022 10:38 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Remko de Waal (Gordon) - KRO-NCRV (Angela)

Dat Gordon en Angela de Jong niet de beste vrienden zijn was al bekend, maar deze keer gaat de columniste volgens de zanger echt te ver.

Gordon was afgelopen zondag samen met Anouk te zien in het goedbekeken Boerderij Van Dorst, waarin Raven van Dorst bekende gasten ontvangt op een boerderij. Angela de Jong was een van de 913.000 kijkers en stak haar mening over Gordon - wederom - niet onder stoelen of banken. Zo noemde ze hem in haar column voor het Algemeen Dagblad een 'narcistische kleuter' en daar was de zanger allesbehalve blij mee.

'Zure takketrol'

Nadat Gordon lucht had gekregen van de woorden van Angela deed hij zijn relaas op Instagram. Voor hem kwam de column blijkbaar niet als een verrassing. "Ik dacht al waar blijft ze nou die zure takketrol, maar daar is ze hoor!" De zanger is helemaal klaar met de columniste. "Het wordt een beetje zielig nu en gaat mensen ook opvallen dat je alleen maar negativiteit kan ontdekken in mijn verschijning."

'Gouden tv'

Volgens Gordon moet Angela iets meer op haar tellen gaan passen. "Je misbruikt je machtspositie om je columns te gebruiken voor persoonlijk wrok. Maar veel erger nog: je zaait haat en negativiteit dag in dag uit in een maatschappij die al enorm onder druk staat." Hij sluit zijn Instagram-bericht af met een 'tip' voor de columniste: "Groetjes uit Dubai. En als je dieettips wilt? Ga een jaar paardrijden op een Fries Molenpaard! Dan heb je gouden tv!" 

Meer over