Verontrustend feestbeest

Bezorgde Gordon verlinkte Johnny de Mol bij zijn vader

13 oktober 2020 08:36 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Gordon was een kleine twintig jaar geleden zo bezorgd over het losbandige leven van Johnny de Mol dat hij besloot John de Mol in te lichten. Johnny nam hem dit niet in dank af.

In Waar is De Mol? blikten Gordon en Johnny voor het eerst terug op het incident dat jarenlang tussen hen in had gestaan.

Boete doen

In de duinen van Ameland vertelde Gordon dat hij druk bezig is spijt te betuigen voor de vele fouten die hij in zijn leven gemaakt heeft toen hij nog actief gebruikte. Zo zou hij meerdere mensen aan de drugs geholpen hebben. Daar haakte Johnny handig op in door aan te kaarten dat Gordon ook met hem nog wat goed te maken had. 

Drugsgebruik

Gordon kent Johnny al ruim twintig jaar, ook in de jaren dat De Mol nog een ongeremd feestbeest was. Johnny's drank- en drugsgebruik baarde Gordon zorgen en hij besloot een boekje open te doen richting John de Mol: "Toen was jij 22 denk ik... en er zwaar aan. Toen heb ik je vader gewaarschuwd: "Dat gaat niet goed"."

Uitpraten

Johnny wilde weten waarom Gordon dat niet rechtstreeks met hem besproken had. Daarop antwoordde hij: "We zaten in een hele andere vibe in ons leven. En wie ben ik om daar voor jou over te oordelen? Maar het is echt uit een goed hart geweest. Je vond het niet leuk, dat kan ik me goed voorstellen. Mijn excuses daarvoor. Het heeft me heel lang heel hoog gezeten."

Johnny was vergevingsgezind: "Voor mij is het nu gezegd en gedaan." 

Meer over