Gordon kampt met slechtere gezondheid

18 juli 2016 14:13 | sterren | Door Televizier

© William Rutten/RTL

Het gaat slechter met de gezondheid van presentator en zanger Gordon. Dat vertelt hij op zijn Facebookpagina. Gordon moet sinds kort insuline spuiten, om zijn bloedsuikerspiegel op peil te houden. 

"Niet alles is altijd even leuk zoals iedereen altijd maar post", vertelt Gordon op zijn Facebookpagina. "Waar ik zelf ook aan mee doe want het liefst willen we de verdrietige dingen in dit leven het liefst voorbij lopen maar helaas."

Diabetes

Gordon is naar eigen zeggen sinds zijn 39ste diabetespatiënt, maar tot voor kort was die aandoening met sporten en medicatie stabiel te houden. "Helaas is daar nu een einde aan gekomen en moet ik dus insuline gaan spuiten omdat m'n alvleesklier er mee op is gehouden. Ik vind dat best kut, ook omdat ik altijd zo met sport en gezond eten bezig ben geweest."

Ongeluk

Begin september 2015 raakte Gordon ernstig gewond door een ongeluk op het Griekse eiland Mykonos waarna hij lange tijd moest revalideren en niet kon sporten. Volgens de zanger en presentator is dit mogelijk de oorzaak van zijn verslechterde gezondheid. "Ik denk dat 10 maanden niks doen na het ongeluk dan toch z'n tol hebben geeist. Maar ook nu zal ik me er weer bovenop vechten."

Meer over