He said yesssss

Gordon kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde

27 maart 2023 09:32 | sterren | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Gordon zit volledig op rozen. De zanger en presentator is namelijk door zijn vriend Gavin ten huwelijk gevraagd. "Ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde", schrijft hij in zijn Instagram-post waar hij het nieuws bekend maakt.

De tortelduifjes zijn sinds januari samen en in februari deelde Gordon zijn grote liefde voor het eerst met de wereld. In Zuid-Afrika leerde het verloofde stel elkaar kennen. 

Op z'n knieën

Het koppel was voor een uitstapje naar de Malediven en daar is Gavin voor de zanger en presentator op zijn knieën gegaan. Gordon had het totaal niet verwacht. "Gisteren tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op zijn knieën om me ten huwelijk te vragen en nu kon ik niets anders zeggen dan JA", schrijft hij onder een video van het aanzoek. Gordon vertelt dat Gavin alles heeft waar hij naar op zoek is. "In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. (...) Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde."

Heeft even geduurd

De zanger en presentator vertelt dat hij blij is hoe alles gelopen is. "Na jaren alleen te zijn geweest, is het nu samen met Gavin. Ik heb lang moeten wachten en het van ver moeten halen, maar het was het allemaal waard. Hij doet me alle pijn uit het verleden vergeten en al mijn verwoede mislukte pogingen verbleken in vergelijking met de manier waarop hij me laat zien én voelen hoe het echt zou moeten zijn." Ook kan Gordon niet wachten om de naam van zijn verloofde aan te nemen. "Meneer Gordon Rozario klinkt zoveel beter hahahaha."

Reacties

Gordon is blij om te horen en te lezen dat de liefde hem gegund wordt door velen. "Ik vind het ook zo hartverwarmend dat jullie mij de afgelopen weken massaal hebben laten weten hoeveel ik dit verdien en dat jullie mij dit gunnen. Ik kan niet uitleggen wat dit betekent voor mij en mijn vriend die jullie ook laten weten hoe welkom hij is."

Najaar

Het echte ja-woord gaat vermoedelijk gegeven worden in het najaar van 2023. Dat heeft de manager van Gordon aan het ANP bevestigd na berichten van Shownieuws. Momenteel wordt er naar een datum gezocht. 

Samenwonen

Het koppel gaat binnenkort ook samenwonen. Na het huwelijk verhuist Gavin naar Dubai, waar Gordon al een tijdje woont.

Meer over