Gordon krijgt liefdesadvies van Gerard Joling

Gordon en Gerard Joling vliegen elkaar wel eens in de haren, maar dat betekent niet dat de twee diva’s niet van elkander houden. Om Goor een hart onder de riem te steken geeft Geer hem wat liefdesadvies.

Gordon werd eind oktober gedumpt door binnenhuisarchitect Roelof van der Veen. "Ik vind het echt jammer voor Gordon dat óók deze laatste relatie is mislukt. Hij had de hoop dat hij de ware had gevonden, en wederom is hij teleurgesteld", vertelt Gerard Joling in Story.

Gordon

Gerard Joling denkt dat Gordon het tijdens zijn eventuele volgende relatie anders aan moet pakken. "Misschien doet hij er een keer verstandig aan om met een nieuwe liefde eerst de kat uit de boom te kijken. Zodra hij iemand ontmoet, neemt hij hem overal mee naartoe. Blijf eerst een paar maanden met je vent in de luwte. Leer elkaar in alle rust kennen."

Gerard Joling

Gerard Joling is zelf ook niet erg gelukkig in de liefde. De Maak me gek-zanger verwacht dat daar in de toekomst verandering in komt. "Toch heb ik de hoop dat ik ooit de man van mijn leven tegenkom. Dat wil ik Gordon ook meegeven. Wanhoop niet, er komt een dag dat we allebei onze ware Jacob vinden", besluit hij.

Gordon heeft momenteel tijd genoeg om op zoek te gaan naar zijn nieuwe liefde, hij is namelijk gestopt als jurylid bij talentenshows als Holland's Got Talent en X-Factor.

 

Meer over:

Reageren