En hij gaat zingen!

Gordon maakt tv-comeback bij Omroep MAX

10 december 2023 11:24 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa liep begin deze maand af, maar hij blijft niet lang van de buis. Omroep MAX heeft de all-round entertainer gestrikt en brengt hem tijdens de feestdagen terug op televisie.

Omroep MAX-baas Jan Slagter meldt met trots dat Gordon acte de presence geeft tijdens het MAX Kerstconcert dat de zender op Eerste Kerstdag uitzendt.

Comeback

Het MAX Kerstconcert heeft een prominente plaats in de programmering: direct na de toespraak van Koning Willem-Alexander is Gordon te horen samen met andere artiesten, waaronder Guus Meeuwis, onder begeleiding van een heus orkest. Slagter vertelt in RTL Boulevard dat het 'echt een mooie show' wordt en spreekt zelfs van de 'comeback van Gordon bij Omroep MAX'.

Contract

Het lijkt vooralsnog de enige tv-klus die Gordon voor de ouderenzender gaat doen. Afgelopen jaar liet hij al doorschemeren klaar te zijn met televisie en de dagen af te tellen tot zijn contract bij Talpa afliep. Wel speelt hij een rolletje in de komische film Yamas! die komend voorjaar wordt verwacht in de bios.

Meer over