Gordon niet meer in talentenshows

Gordon gaat voorlopig niet meer aan de slag als jurylid bij diverse talentenjachten. "Ik vind dat het tijd wordt voor een nieuwe generatie."

Gordon vertelt aan RTL Boulevard dat hij het enorm naar zijn zin heeft gehad als jurylid bij Holland’s Got Talent, X-Factor en Idols. "Ik wil altijd stoppen op een mooi hoogtepunt. De spanning is er wel af, en het is een moment van bezinning denk ik ook." Deze opmerking is best opvallend, hij had de afgelopen week tijd genoeg om tot bezinning te komen.¬†

Gordon

Gordon verdwijnt natuurlijk niet van de buis, de krullenbol heeft nog steeds een contract bij RTL. "Er zijn mooie andere programma's die ik ga maken voor RTL: Goor Draait Door, mijn personalityshow over twee weken en nog heel veel mooie andere dingen die op stapel staan."

Talentenjacht

Gordon heeft de afgelopen jaren enorm naar zijn zin gehad. "Ik heb natuurlijk ontzettend gelachen, heel veel mooie hoogtepunten beleefd en de meest krankzinnige dingen meegemaakt", vertelt hij.

Jury 

Volgens Gordon was het de afgelopen jaren niet alleen maar hosanna als jurylid. "Ik heb ook minder leuke kanten ervan meegemaakt. Dat nekschotverhaal, de Chinese kwestie, dus ik heb genoeg reden tot een heel mooi terugkijken op negen jaar lang jurylid."

Comeback

Gordon sluit een terugkeer als professioneel beoordelaar niet uit. "Het jureren is mooi geweest, en ik zeg niet dat ik het nooit meer doe, maar voorlopig is het wel echt klaar, dus ik ben heel benieuwd wie het stokje van mij gaat overnemen, zou het wel heel graag willen zien, haha", besluit de diva.

Gordon start 17 november met zijn nieuwe talkshow Goor Draait Door. Zijn eerste internationale gast is al bekendgemaakt.

Reageren