Gordon noemt telefoonnummer Connie Breukhoven live op tv

Gordon besloot zijn vete met Connie Breukhoven voort te zetten tijdens de benefietavond voor het Ouderenfonds. Hij noemde live op tv twee keer haar 06-nummer.

Al meteen aan het begin van de benefietavond van Geer & Goor Gaan Toch Nog ff Door vertelde Gordon waarom mensen geld moesten storten voor eenzame ouderen. Volgens Gordon zat er thuis op de bank nog een oud vrouwtje genaamd Connie Breukhoven. Gordon riep iedereen op haar te bellen. Vervolgens noemde hij twee keer haar nummer.

4100 apps

Connie werd overspoeld door telefoontjes en what's appjes. Volgens Show Laat ontving Connie 4100 appjes en twee doodsbedreigingen. Bellen heeft geen zin meer, het telefoonnummer van Connie is inmiddels afgesloten. De diva zegt dat ze een advocaat op de zaak gaat zetten.

Telefoongesprek

De actie van Gordon was wraak op Connie omdat zij een telefoongesprek met Gordon naar Weekend had doorgespeeld waarin Goor haar de huid volschold. Het telefoonnummer van Gordon werd vanavond ook getweet, dat gebeurde naar verluidt vanaf de account van Connie, maar of zij de schuldige is, is niet bekend.

Geer & Goor Gaan Toch Nog ff Door leverdce ook iets positiefs op, namelijk 6400 nieuwe vrijwilligers voor het Ouderenfonds en 67.979 uitjes voor ouderen.

Reageren