Bij Casa di Beau

Gordon openhartig over impact liefdesbreuk: 'Rand van de afgrond'

7 januari 2024 10:43 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Voor Gordon gaat 2023 de boeken in als een gitzwart jaar. Zijn liefdesbreuk met verloofde Gavin brak het hart van de entertainer die zo verdrietig was dat hij zelfs twee zelfmoordpogingen deed.

Gordon is een van de drie gasten van Beau van Erven Dorens in de winterspecial van zijn interviewprogramma Casa di Beau.

Gavin

Gordon is zijn gebruikelijke, goedlachse zelf maar laat in gesprek met zijn gastheer ook zijn gevoelige kant zien. Hij ging door een diep dal toen hij vorig jaar dacht de liefde van zijn leven te hebben gevonden bij de Australische Gavin Rosario. Er kwam een huwelijksaanzoek en daarna klapte het romantische sprookje als een zeepbel uit elkaar.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Therapie

Gordon is openhartig over hoe liefdesverdriet hem 'tot de rand van de afgrond' dreef. Vooral het feit dat Gavin naar de media stapte en privégesprekken deelde zorgde voor totale ontreddering. Met tranen in zijn ogen geeft hij toe tot tweemaal toe een zelfmoordpoging te hebben gedaan en dat hij nog steeds in therapie is om de gebeurtenissen te verwerken. 

Paragliden

Beau dient als begripvol klankbord voor Gordon, maar zorgt ook voor de nodige afleiding. Hij laat de 55-jarige entertainer weer brullen van plezier door hem te trakteren op een potje paragliden. Als Gordon geland is, omhelst hij zij gastheer: "Beau! Bedankt, ik had dit nodig... Voelen dat je leeft!"

Gordon ging door diep dal
Gordon ging door diep dal

De Casa di Beau winterspecial met Gordon, Ruben Nicolai en Maurice Steijn is om 21.23 uur te zien bij RTL 4.

Meer over