Gordon opent tweede koffietent in Amsterdam

De koffiezaak van Gordon loopt als een tierelier, de diva opent daarom een tweede vestiging in zijn geliefde Amsterdam. 

Blushing Blaricum is inmiddels een begrip in ’t Gooi. De slurpende klanten krijgen geen genoeg van Gordons zwarte goedje, en dus vindt hij het tijd voor een tweede koffietent. Deze keer opent hij de deuren in Amsterdam. 

Koffie

Gordon maakte het nieuws via Facebook wereldkundig. “Lieve mensen, eindelijk kan ik dan bekend maken waar ik al geruime tijd mee bezig ben. Het heeft zoveel inspanning gekost maar vooral de motivatie van het grote succes van Blushing Blaricum heeft geleid tot de komst van een tweede vestiging. Maanden werd gespeculeerd maar nu kan ik dan vol trots zeggen dat Amsterdam de tweede positie is van mijn droom! Op een van de mooiste en in het oog springende locaties van de hoofdstad zal Blushing hopelijk in Mei/Juni haar deuren openen voor het grote publiek.” Gordon maakt de exacte locatie 1 maart bekend. 

Gordon

Gordon is dolblij dat hij een vestiging in Amsterdam gaat openen. “Ik kan niet onder woorden brengen wat ik op dit moment voel, mijn ouders zouden mega trots op me zijn geweest dat hun jongen het toch weer voor mekaar heeft gekregen om zijn dromen te volgen en uit te laten komen!”

Gordon kan zich volledig focussen op de tweede vestiging van Blushing, hij stopt namelijk met zijn bejaardensoap Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor.

Meer over:

Reageren