Gordon past biografie aan na kritiek

9 maart 2018 13:56 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Na hevige kritiek van zijn zus en Erik de Zwart op zijn onlangs uitgebrachte biografie, heeft Gordon besloten zijn boek aan te passen. “Op verzoek van Erik de Zwart is de passage aangepast en zijn naam uit het boek verwijderd”, vertelt het management van de diva aan RTL Boulevard.

Sinds Gordons biografie pronkt in mening boekwinkel staat vrijwel heel bekend Nederland op z’n kop. Dat is zonder twijfel precies de reden waarom de exemplaren als warme broodjes over de toonbank vliegen. Toch zit het boek volgens onder anderen zijn zus vol onwaarheden. Nu ook Erik de Zwart kritiek heeft geuit op het boek, heeft Gordon besloten om de tekst gedeeltelijk aan te passen.

Erik de Zwart

In de derde druk wordt een passage aangepast over Sterrenslag. Gordon schrijft in zijn biografie dat het programma doorgestoken kaart is. Het management van De Zwart vertelt nu aan RTL Boulevard dat hij ‘geen manager van de winnaar was en of daar andere zakelijk banden mee had en dat hij geen invloed heeft gehad op de uitslag van Sterrenslag’. 

Gordons zus

Gordon meldt in het boek ook dat er sprake was van seksueel misbruik in de familie. Daar was zijn zus Lydia niet blij mee en spande daarom een kort geding aan. Het resultaat: ook die passage staat niet meer in de derde druk van Gordons biografie.

Wil jij de biografie van Gordon winnen? Maak tot en met 12 maart 2018 kans op de prijs door hier te klikken en mee te doen aan de actie.

Meer over