Gordon pissig op Playboymodel Ancilla in RTL Late Night

28 augustus 2013 23:47 | sterren | Door Televizier

Gordon kreeg het tijdens de talkshow RTL Late Night flink aan de stok met Ancilla Tilia toen ze tijdens een verhitte discussie refereerde aan Gordons cokegebruik.

„Jij moet eens wat minder coke gebruiken", zei Ancilla, waarop Gordon explodeerde. Ancilla was bij RTL Late Night aanwezig als ambassadrice van de stichting Bits of Freedom die zich bezig houdt met privacykwesties. Ancilla vertelde dat ze in het verleden last had van stalkers.

Van tafel

Daarna ging het al snel mis mis toen Gordon als eerste los ging: „Je zegt: ‘Oh, ik heb er last van gehad, oh, ik vind het zo erg! Ik heb overal met mijn blote tieten op internet gestaan.” Daarop maakte Ancilla haar gewraakte opmerking: Gordon, als je me even laat uitpraten! Misschien moet je wat minder coke gebruiken, Gordon, want je praat een beetje door me heen.”

Daarna was het weer de beurt aan Gordon: „Nou, zeg! Dit vind ik echt een belediging gewoon. Ik vind dit wel erg ver gaan. Weet waar je vandaan komt, jongedame. Ik vind het echt belachelijk dit.”

Blote doos

Toen kwam gastheer Humberto Tan in actie: „Privacy is belangrijk, maar je moet ook de omgangsvormen in acht nemen aan tafel.” Daarop bood Tilia haar excuses aan maar daar wilde Gordon niets van weten: „Als je met je blote doos op internet gaat, dan kun je toch verwachten dat mensen daar op reageren. Wat wil je nou? En dan ga je me nog beledigen op de nationale televisie door te zeggen dat ik coke gebruik. Wat ben je nou voor imbeciel? Je bent niet goed bij je hoofd.”

De discussie over privacy kwam vervolgens niet meer op gang, Ancilla verdween van tafel en kwam niet meer terug.

Dat de zanger inderdaad een liefhebber is van het witte goedje is geen geheim. De zanger vertelde een paar maanden geleden in Linda's Zomerweek nog openhartig over zijn drugsgebruik.

Meer over