Gordon stopt met Alles Mag Op Vrijdag

Mocht Alles Mag Op Vrijdag een vervolg krijgen, dan is dat zonder Gordon. De hellingshow is voor iemand met zijn fysieke toestand niet meer haalbaar.

Samen met Gerard Joling was Gordon twee seizoenen lang teamcaptain in de spectaculaire amusementsshow waarin BN'ers dankzij het decor met de schuine helling behoorlijke brokken maakte.

Gordon na Mykonos

Maar na zijn ongeluk op Mykonos is Gordon er nog meer van bewust geraakt hoe broos zijn gezondheid is. Hij heeft dan ook besloten verantwoordelijkheid te nemen. Aan weekblad Story vertelt hij: "Ik heb bij RTL aangegeven dat een programma zoals Alles Mag op Vrijdag, met die schuine helling, voor mij niet meer haalbaar is. Ik kan geen risico meer lopen met mijn lichaam en gezondheid.”

Andere rol Gordon

Toch gooit hij de deur niet helemaal dicht:  “We moeten kijken of er een andere oplossing is, want het programma is leuk genoeg om er mee door te gaan.” Daarmee lijkt de zanger voorzichtig te hinten dat het misschien een idee is de rol van presentator Jandino Asporaat over te nemen. Die blijft immers ongeschonden op afstand. 

Vertragingen

Sowieso heeft het Mykonos incident Gordons tv-plannen behoorlijk in de war geschopt. Zo moest hij noodgedwongen zijn rol als coach in Zeesterren aan Jamai Loman overlaten. Ook zijn de opnames van de derde reeks Geer & Goor, waarin het duo ditmaal ouderen aan een hobby helpen, enkele weken uitgesteld tot de zingende ondernemer van zijn verwondingen is hersteld.

Overigens is het niet de eerste keer dat Gordon wilde stoppen. 

Reageren