Gordon toch door met Alles Mag Op Vrijdag

2 Maart 2015 13:41 | sterren | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Gordon blijkt nog wispelturiger dan we dachten: hij komt nu al terug op zijn beslissing te stoppen met Alles Mag Op Vrijdag.

Gordon liet donderdag aan Shownieuws weten dat hij stopt met Alles Mag Op Vrijdag. Nu zegt hij in Life 4 You juist dat dat niet waar was: “Dat was gewoon een grap! Het is altijd standaard als ik ergens binnenkom, dat ik er geen zin in heb. Maar dat hebben ze dan weer helemaal uit hun verband getrokken.”

Gevaarlijk

En dat terwijl we Goor donderdag toch echt hoorden zeggen: “Ik vind het nog steeds gevaarlijk. Ik ben blij dat het afgelopen is. Ik doe het ook nooit meer hierna, zet dat maar op camera.” Hij herhaalde zijn beslissing nog enkele keren.

Record

Gordon lijkt nu zijn record ‘zo snel mogelijk terugkomen op beslissingen’ te verbreken. Eerder zou hij al absoluut stoppen met Hotter Than My Daughter, waarna die show gewoon weer terugkwam op tv, en ook zijn besluit om te stoppen bij de Toppers bleek keer op keer niet definitief. Maar nog nooit kwam Gordon zo snel terug op zijn beslissing als nu: in drie dagen!

Lees ook: Gordon onderging laatst een transformatie in Kaapstad.

Meer over