'Zonde hè?'

Gordon toch niet te gast bij Vandaag Inside vanavond

28 februari 2024 15:52 | sterren | Door Tessa Kok

© Vandaag Inside / SBS6

Wie had gehoopt op sensatie op televisie vanavond, komt bedrogen uit. Toen gisteravond het nieuws naar buiten kwam dat Gordon mogelijk vanavond zou aanschuiven bij Vandaag Inside, veroorzaakte dit direct opschudding onder de kijkers van het programma. Inmiddels is bekend dat het hele feest niet doorgaat, want Gordon heeft besloten om niet te komen. 

Dat heeft Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee bevestigd aan RTL Boulevard.

Afzegging

Wilfred Genee vertelt aan RTL Boulevard dat hij de afzegging van Gordon al wel zag aankomen. "Hij heeft afgezegd. Ja serieus waar. We zijn in paniek, dat begrijp je. We zagen het ook niet aankomen", zegt de presentator met sarcasme. Het team van Vandaag Inside heeft contact gehad met de manager van Gordon over een mogelijk gastoptreden in de talkshow. "Die zei dat ze er even over na moest denken, omdat hij misschien wel wat anders had", aldus Genee. ''Het gekke was, eigenlijk wist ik al dat hij niet ging komen.'' 

De heren van Vandaag Inside zouden woensdagochtend een update krijgen, maar die kwam pas woensdagmiddag. "Wij kregen vanochtend al door dat hij sowieso niet ging zingen. En nu kwam hij helemaal niet meer. Zonde hè?'', zegt Genee erover.

Belachelijk gemaakt

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen lieten in hun talkshow afgelopen week meerdere keren een fragment zien van de albumpresentatie van Gordon, waarin hij vals zong. In talkshow Sophie & Jeroen vertelde de zanger gisteravond dat het hem pijn heeft gedaan en dat de VI-heren gewoon een minder goed stukje van zijn optreden hebben laten zien. Hoewel de zanger nog steeds een appeltje te schillen heeft met de mannen van Vandaag Inside, zal hij vanavond niet aanschuiven in hun talkshow.

Vandaag Inside is iedere werkdag om 21.30 uur op SBS6 te zien.

Meer over