Gordon treedt niet meer op

Gordon’s besluit staat vast. De 46-jarige zanger hangt zijn microfoon definitief aan de wilgen en richt zich op nieuwe uitdagingen.

Gordon vertelt in Privé dat hij op een punt in zijn leven is beland waarop hij keuzes moet maken. "Zingen is voor mij definitief klaar." Zijn manager laat aan RTL Boulevard weten dat de talkshowhost in spe nooit zal stoppen met zingen. "Wel komt hij in 2016 met een afscheidstournee, want hij stopt wel met zijn eigen optredens." 

Televisie

"Ik kan niet alles tegelijk blijven doen en moet iets laten vallen. Ik kan me voorstellen dat veel mensen vreemd zullen opkijken van mijn besluit, omdat zingen mijn passie is, maar mijn keuze staat vast. Het is prachtig geweest, maar ook aan dit goede komt een eind", aldus Gordon. De presentator is voorlopig nog wel op televisie te zien.

Afscheidstournee

"Ik zit nu midden in de organisatie van mijn afscheidstournee, die moet gaan plaatsvinden in 2016. Gek genoeg is dat dan iets waar ik me enorm op kan verheugen. Dat worden optredens met een lach en een traan natuurlijk, maar volgens mij kan het iets heel moois worden", vertelt de eigenzinnige presentator.

Hopelijk krijgt Gordon het niet te druk met zijn afscheidstournee. De zanger wil zijn ex-vriend heroveren.

Reageren