Gordon twijfelt aan relatie

Gordon weet niet of zijn relatie met Roelof van der Veen nog toekomst heeft. "Roelof draagt meer bagage met zich mee dan ik had kunnen bevroeden", aldus de diva.

Gordon’s staat bekend om zijn wisselvallige liefdesleven, maar daar kwam zeven weken geleden verandering in. Gordon werd op slag verliefd op Roelof van der Veen, een bekende binnenhuisarchitect. De twee konden niet van elkaar afblijven, waardoor ze al snel bij elkaar introkken. Hun heftige relatie klinkt als een sprookje, maar Gordon verandert langzamerhand in een boze heks.

Gordon

Gordon zei enkele weken geleden nog dat hij oud wilde worden met Roelof van der Veen. De krullenbol komt in een interview met Story terug op zijn uitspraak. "Roelof is een geweldige man. Hij is knap en intelligent, maar toch. Ik weet niet of ik zo kort na de breuk met Chiel aan een nieuwe, vaste relatie toe ben", aldus de RTL-presentator.

Relatie

Gordon zegt al jaren dat hij niets liever wil dan een vaste relatie. "Maar nu vind ik het vervelend dat ik mijn vrijheid kwijt ben. Ik moet, denk ik, eerst alles verwerken wat ik heb meegemaakt. Het was op alle vlakken een jaar van hoogte- en dieptepunten", vertelt hij.

Roelof

Gordon leeft dag en nacht samen met zij nieuwe vriend Roelof, juist dat maakt hem onzeker. "Ik ben ervan geschrokken. Steeds vaker dacht ik: doe ik hier wel goed aan? Ik weet het even niet meer."

Onbewoond eiland

Gordon zit momenteel op een onbewoond eiland, hij gunt alle Nederlanders namelijk een Gordon-vrije week. Deze periode benut hij om na te denken over zijn wankelende relatie. "Wellicht vind ik op het eiland het antwoord op de vraag of ik wel verder wil met Roelof. Op dit moment ben ik aan het eind van mijn Latijn. Ik ben echt aan rust toe", aldus het oververmoeide Holland’s Got Talent-jurylid.

Happy end

Het is dus nog maar de vraag of de relatie tussen Gordon en Roelof goed afloopt. "Normaal laten mijn partners mij in de steek, maar nu ben ik degene die twijfelt aan de liefde. We zullen zien wat er gaat gebeuren als ik weer terug ben in Nederland", besluit hij.

Gordon maakt zich de laatste tijd erg druk, hij wil dat RTL de opzet van Holland's Got Talent verandert.

Reageren