11,5 kilo afgevallen

Gordon verbluft volgers met transformatie

23 mei 2022 14:18 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Remko de Waal

Gordon voert regelmatig een strijd tegen de kilo's, maar nu lijkt het er op dat hij deze aan het winnen is: de zanger is maar liefst 11,5 kilo afgevallen.

Sinds begin dit jaar is Gordon weer bezig met afvallen. Afgelopen april meldde hij dat hij al vijf kilo kwijt was, maar inmiddels zijn dat er een stuk meer geworden. Dat laat de zanger weten via Instagram, waar hij een voor-en-na-foto van zijn lichaam deelt.

Strijd

Gordon is inmiddels 11,5 kilo afgevallen en verbaast zichzelf met zijn resultaat. "Ik dacht echt dat het niet meer zou kunnen." De strijd tegen de kilo's is echter nog niet ten einde. "Ik ben er nog lang niet, maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen!" Naar eigen zeggen lukte het hem eerder niet om af te vallen, omdat hij 'gedemotiveerd was door allerlei factoren'. Gelukkig voor de zanger heeft de verhuizing naar Dubai hem goed gedaan. "Ik heb hier dan eindelijk mijn rust en draai gevonden."

Lees ook: 'Gordon maakt tweede seizoen Down the Road'

Geheim

Het afvalgeheim van Gordon? "Rust, reinheid en regelmaat. Dat zijn de woorden die de sleutel zijn tot het succes", vertelt hij in zijn Instagram Stories. Toch is dat niet het enige. "Het allerbelangrijkste is voeding. Dat is 70 procent. Geen koolhydraten, althans bijna niet."

Verbluft

De volgers van Gordon zijn verbluft door zijn nieuwe look. "Jeetje, wat een verschil", "Je ziet er fantastisch uit" en "Zo dan, wat knap", klinkt het in de reacties onder de foto. Voor mensen die ook moeite hebben om af te vallen heeft de zanger nog een boodschap: "Het is nooit te laat. Je kan het!" 

Meer over