Gordon wil stoppen met Alles Mag Op Vrijdag

Alles Mag Op Vrijdag begint vrijdagavond aan zijn tweede seizoen, maar Gordon maakt nu al bekend dat hij met de show wil stoppen.

Alles Mag Op Vrijdag, de stuntshow met Jandino Asporaat, Gerard Joling en Gordon, moet als er nog een seizoen komt op zoek naar een vervanger voor Goor. In Shownieuws vertelt Gordon over de opnames: “Ik vind het nog steeds gevaarlijk. Ik ben blij dat het afgelopen is. Ik doe het ook nooit meer hierna, zet dat maar op camera.”

Hotter Than My Daughter

Het is wel de vraag of Gordon zich aan zijn woord houdt en écht stopt met Alles Mag Op Vrijdag. Hij roept te pas en te onpas dat hij helemaal klaar is met programma’s. In 2013 wilde hij absoluut stoppen met Hotter Than My Daughter, maar in 2014 kwam dat gewoon weer terug. Bij Holland's Got Talent houdt Gordon voorlopig voet bij stuk, want de talentenjacht lijkt voorlopig niet terug te keren omdat Gordon er genoeg van heeft.

Alles Mag Op Vrijdag is vrijdagavond om 21.00 uur te zien op RTL 4. Vanaf dit seizoen duren de afleveringen anderhalf uur in plaats van een uur.

Meer over:

Reageren