Gordon wordt wanhopig van pech

Gordon baalt als een stekker van zijn in Turkije opgelopen knieblessure. Al zijn tegenslagen komen steeds op het verkeerde moment.

De bekende quote van B100 uit Bassie en Adriaan ‘’Ik heb ook altijd pech. Ze moeten altijd mij hebben’’ kan vanaf nu op Gordon worden toegepast. ‘’Zodra ik als een raket ga, gebeurt er weer iets. Om moedeloos van te worden’', zegt de presentator in de Telegraaf.

Pech

Na onenigheid met de Toppers, een verbroken relatie en ophef over zijn drugsgebruik leek alles weer even goed te gaan met Gordon. ‘’Steeds als ik in een positieve flow zit, donder ik van mijn wolk’’, zegt hij. ‘’Hoe kan het toch altijd dat mij dit gebeurt, net als alles weer goed lijkt te gaan?’’

Waarheen, Waarvoor

Gordon viel tijdens de opnames van het nieuwe programma Waarheen, Waarvoor hard van een watersportattractie. Hij verdraaide zijn knie werd naar een ziekenhuis gebracht om een MRI-scan te laten maken. ''Gelukkig zijn mijn kruisbanden niet gescheurd. Ondanks littekenweefsel is een operatie niet nodig'', aldus Goor.

Gerard Joling

Gerard Joling kon het niet laten om toch nog even snel een flauwe grap over de kwestuur van Gordon te maken.

Gelukkig is er iemand die Gordon weer op kan vrolijken als hij weer in Nederland is.

Meer over:

Reageren