Gordon zat 5 dagen in de regen op onbewoond eiland

Nederland was even klaar met Gordon, en dus werd de zanger naar het onbewoonde eilandje Cayo Paloma gestuurd. Televizier.nl heeft de beelden!

Gordon is bijna elke dag in het nieuws door zijn gedurfde uitspraken en wisselvallige liefdesleven. Om Nederland tijdelijk Gordon-vrij te maken stuurde chocoladefabrikant Nestlé de zanger tijdelijk naar een onbewoond eiland. De diva vond het verschrikkelijk.

Onbewoond eiland 

Bij een onbewoond eiland denk je aan rust, een mooi strand én natuurlijk heerlijk weer. Om bij wijze van reclamestunt naar zo’n locatie te worden gestuurd, en er ook nog eens voor betaald krijgen, klinkt natuurlijk niet als een straf. Gordon zag dit wel zitten, maar al na twee dagen kreeg de krullenbol spijt van zijn beslissing.

Gordon

Gordon at iedere dag koude ravioli en witte bonen in tomatensaus, hij voelde zich eenzamer dan hij dacht en om het allemaal nog erger te maken regende het vijf dagen lang op het eiland. De Goor Draait Door-presentator vertelt in het onderstaande filmpje dat hij nooit meer aan een dergelijke actie meedoet. ‘’Voor geen goud. Ik wil dit nooit meer.’’ 

Tot overmaat van ramp werd Gordon tijdens zijn verblijf ook nog een gedumpt door zijn (ex-)vriend Roelof.

Reageren