Grote schoonmaak bij The View

14 juli 2014 15:45 | sterren | Door Televizier

De Amerikaanse zender ABC haalt de bezem door de bezetting van het populaire vrouwenpraatprogramma The View. Alleen Whoopi Goldberg mag volgend seizoen terugkeren.

Dit betekent dat Whoopi's collega-presentatrices Jenny McCarthy en Sherri Shepherd op zoek moeten naar ander werk. Hun plek wordt ingenomen door niemand minder dan Rosie O'Donnell, zo maakten The View-producenten bekend via Twitter.

Rosie O'Donnell terug bij The View

Rosie is zeker geen onbekende voor fans van het ochtendprogramma. Ze schoof in 2006 een seizoen lang aan als een van de vaste gezichten van The View, maar verliet de show uiteindelijk op hoge poten na herhaaldelijke confrontaties met haar collega-presentator Elisabeth Hasselbeck. Zij stapte in 2013 op, net als andere oud-gediende Joy Behar. The View-oprichter Barbara Walters (84) deed eind mei een stapje terug, waarna het duidelijk werd dat de show een make-over zou gaan krijgen. 

Dat de vrijgevochten liberale O'Donnell niet bepaald op haar mondje gevallen is, bleek wel tijdens de vele hoogoplopende discussies aan tafel. De vraag is hoe ze zich dit keer zal gedragen...

Meer over