GTST-acteur Bartho Braat verkiest theater boven soap

Bartho Braat, beter bekend als Jef Alberts in GTST, mist iets op de set van de populaire soap. De acteur staat daarom liever in het theater. 

GTST-coryfee Bartho Braat vindt het heerlijk dat hij zijn werk bij de RTL-soap kan combineren met zijn nieuwe theatershow Taxi Taxi. “Hoe prettig ik het camera acteren in GTST ook vind, af en toe moet ik gewoon op het toneel staan. Ik vind dat eigenlijk ook het leukst om te doen“, vertelt hij in Party.

GTST

Bartho Braat zegt dat het vroeger niet mogelijk was om als GTST-ster in een theatershow te verschijnen. “Tegenwoordig is mijn rol in de soap ook niet meer zo groot als vroeger. Het is qua planning daarom niet moeilijk om te combineren.“

Theater

Het is makkelijk te plannen, maar het hebben van twee banen kost natuurlijk veel tijd. “Natuurlijk kan het wel voorkomen dat ik ‘s avonds laat uit het theater kom en ‘s morgens al vroeg in de GTST-studio moet zijn, maar dat is geen enkel probleem. Ik ben nog altijd gezond van lijf en leden”, zegt de GTST-acteur.

Bartho Braat

Bartho Braat vertelt dat acteren is het theater veel uitdagender is. “Bij tv kan het zo’n twee à drie keer over gedaan worden. In het theater moet het in één keer goed“, besluit hij.

De 5000e aflevering van GTST werd vorige week uitgezonden.

Reageren