Positieve reacties

GTST-acteurs Erik de Vogel en Noa Jacobus reageren op cliffhanger

31 mei 2024 13:17 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL Boulevard
Gisteren werd de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden op televisie uitgezonden. Het was een emotionele seizoensfinale. Acteurs Erik de Vogel (Ludo) en Noa Jacobus (Nola) vertellen in gesprek met RTL Boulevard hoe ze de cliffhanger hebben ervaren.

Ander soort cliffhanger

Erik de Vogel zegt in het interview met RTL Boulevard dat hij veel positieve reacties op de cliffhanger heeft ontvangen. ''Het is misschien een beetje anders dan anders dit jaar, maar ik heb het zelf ook bekeken natuurlijk. Ik vind het heel intrigerend. GTST is echt volwassen geworden'', aldus Erik. 

Heftige verhaallijn

Noa Jacobus, die Nola Sanders speelt in de soap, vond het heftig om haar verhaallijn te spelen. In GTST heeft Nola te horen gekregen dat ze leukemie heeft. ''Toen ik het hoorde dat ik deze verhaallijn mocht spelen, moest ik wel echt even goed slikken. Het is natuurlijk een heel pittig en heftige verhaallijn.''

Ondanks dat het een heftige verhaallijn is, voelt Noa zich vereerd dat zij het mag spelen. ''Ik vind het ook een heel mooi onderwerp. Ik heb ook af en toe toen ik het script las wel vochtige oogjes gekregen.''

Die vochtige oogjes hadden ook veel kijkers thuis, bleek uit de reacties. Ook Erik de Vogel werd emotioneel. ''Dat komt omdat Noa het zo prachtig speelt en dat heeft met inleving te maken'', concludeert de acteur. ''En dat is je vak en dat doe je fantastisch'', zegt hij tegen Noa.

Hieronder is het volledige interview van Erik de Vogel en Noa Jacobus met RTL Boulevard te bekijken. 

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden keert op maandag 26 augustus terug op de buis. Op Videoland is de eerste aflevering wat eerder te zien, namelijk op donderdag 22 augustus.

Meer over