GTST-soapie Robin Martens ziet Expeditie Robinson niet zitten

17 December 2014 16:06 | sterren | Door Televizier

© Otto van den Toorn - RTL

Robin Martens, beter bekend als Rikki uit GTST, denkt er niet aan om net als haar collega Ferry Doedens aan Expeditie Robinson mee te doen.

GTST-actrice Robin Martens ziet zichzelf niet graag overleven op een onbewoond eiland. “Ik val heel snel af, denk ik. Krabben uit elkaar trekken en gekke beestjes eten, is niets voor mij. En dan ga ik zo van m’n stokje. Ik wil ook geen roofbouw plegen op mijn lichaam”, vertelt ze aan Veronica Magazine.

Expeditie Robinson

Robin Martens ziet het sowieso niet zitten om mee te werken aan een programma vol met BN'ers. We zien haar dus niet op een onbewoond eiland, maar ze springt ook niet van de duikplank. “Sterren Springen vind ik helemaal niets“, aldus Martens.

Robin Martens

Robin Martens is niet alleen actrice, ze schittert regelmatig op de dansvloer. In het interview krijgt het podiumbeest een het dilemma ‘nooit meer op tv of nooit meer dansen’ voorgelegd. “Jeetje, deze is erg! Maar als ik echt moet kiezen: nooit meer dansen. Dat is ook een van de redenen waarom ik ooit ben gaan acteren”, aldus Martens.

Ook Richard Groenendijk ziet een Robinson-avontuur niet zitten. ‘’Als ze ooit Expeditie Hilton Hotel beginnen, mogen ze mij bellen’’, aldus de cabaretier.

Meer over