GTST-ster Buddy Vedder gevleid door titel "soaphunk"

Buddy Vedder speelt pas een aantal weken de rol van Rover Dekker in GTST, toch heeft hij door zijn rol in de soap al hordes fans gekregen die hem een hunk noemen.

In een interview met weekblad Story geeft Vedder toe dat hij het predikaat hunk stiekem erg leuk vindt. 

Van Buddy naar BN'er

Voor de 21-jarige acteur was het desondanks best wennen om ineens een bekende Nederlander te zijn: "Ik word nu al overal herkend. Toen ik onlangs bij Sail in Amsterdam was, werd ik spontaan door mensen aangesproken. Dat vind ik alleen maar leuk, daarom doe ik dit werk ook. Dit is een droom die uitkomt. Het zou raar zijn als je het geen eer vindt om in Goede Tijden Slechte Tijden te mogen spelen. Toen ik werd benaderd voor deze rol, zei ik dan ook meteen ‘ja’."

Hunky Buddy

Op Instagram kan inmiddels elk kiekje van de acteur rekenen op zeker 1000 likes van uitzinnige fans. Toch was het voor Buddy even slikken dat hordes mensen hem nu als hunk bestempelen: "Het is best een beetje vet dat je gezien wordt als de nieuwe hunk.  Aan de andere kant is het raar, omdat ik dat een paar maanden geleden nog niet was! Maar dat doet een succesvol programma met je. De aandacht voor mijn persoon streelt mijn ego.".

Kids Top 20

Een rol in een populaire soap als GTST levert sowieso kansen op. Onlangs deed hij met succes auditie bij AVROTROS om het kindermuziekprogramma Kids Top 20 over te nemen van Monique Smit, die toen met zwangerschapsverlof ging. 

En dan kan 'ie nog zingen ook.

Reageren