GTST-ster Inge Schrama krijgt een zoontje

19 juli 2016 14:53 | sterren | Door Televizier

Inge Schrama, die Sjors speelt in GTST, heeft het geslacht van haar tweede baby verklapt. Nadat ze in 2013 al moeder werd van dochtertje Betty Sue, is ze nu in verwachting van een zoontje.

Bij een Instagram-foto van haar babybuik schrijft de actrice een subtiele verwijzing naar het geslacht van haar tweede kindje: "Zoon zon zo'n zin." (tekst gaat verder onder foto)

 

De zwangerschap van Inge werd in mei bekend. RTL Boulevard meldde toen dat de GTST-ster en haar partner Daniël Samkalde al aan het eind van de zomer weer ouders worden. Welke gevolgen het zwangerschaps- en ouderschapsverlof van Inge hebben voor de rol van Sjors in GTST, is nog niet bekend.

Sanne Langelaar

De makers van de soap hebben eerder aangegeven met een "creatieve oplossing" te komen. Tijdens Inges vorige zwangerschap in 2013 nam actrice Sanne Langelaar de rol van Sjors tijdelijk over. De ster van Sanne is inmiddels rijzende, met grote rollen in series als Dagboek van een Callgirl en Project Orpheus en in films als Michiel de Ruyter en SneekWeek. Of zij opnieuw de inval-Sjors wordt, valt dus te betwijfelen.

Meer over