GTST-sterren Soy Kroon en Holly Brood zijn verliefd

17 mei 2016 10:37 | sterren | Door Televizier

© Instagram Holly Mae Brood

In GTST draaien hun personages nog om elkaar heen, maar buiten de serie is het allang dik aan tussen Soy Kroon en Holly Mae Brood.

Het kersverse koppel speelt pas relatief kort in 's lands bekendste soap, toch vonden ze elkaar al vrij snel en werden ze zoenend gesignaleerd. Kort daarop bevestigde een woordvoerder van GTST de relatie officieel.

Setje

Het is het tweede liefdesstel dat Meerdijk rijk is, jaren geleden vielen Caroline de Bruijn en Erik de Vogel ook als een blok voor elkaar terwijl de camera's draaiden. Maar of de relatie tussen Sil en Amy (zoals Soy en Holly heten in de soap) net zo lang stand houdt als de knipperlichtromance van Ludo en Janine valt nog te bezien. Sowieso vertrekt Holly's personage binnenkort naar de spinoff Nieuwe tijden waar momenteel volop voor gedraaid wordt.

Roken

Overigens was de Stichting Rookpreventie Jeugd niet zo te spreken over bovenstaand kiekje van de twee tortelduifjes. Het feit dat ze allebei vrolijk poseren met een sigaret zou volgens de stichting een slecht voorbeeld geven aan jonge fans die de GTST-personages vaak als rolmodellen zien.

Meer over