GTST voorlopig zonder Toprak Yalçiner

Toprak Yalçiner keert voorlopig niet terug in de RTL 4-soap GTST. De actrice richt haar pijlen de komende tijd op het theater.

Toprak Yalçiner was het afgelopen seizoen nog te zien in GTST, maar de actrice kruipt in de nabije toekomst niet meer in de huid van Nuran Baydar. "Misschien als ze me over een paar jaar vragen omdat 'mijn zus' gaat trouwen, dan zeg ik met alle liefde ja. Maar voorlopig niet", zegt de actrice tegen Novum Nieuws.

GTST

Toprak Yalçiner geeft wel toe dat ze GTST nog altijd mist. "Vooral de collega's. Ik hoop er een paar tegen te komen op mijn première, ik nodig ze zeker uit. Het blijven lieve schatten. Als je daar eenmaal bent geweest, dan is dat een band voor het leven", aldus de actrice. 

Toprak Yalçiner

Toprak Yalçiner was in juli voor het laatst gesignaleerd op de set van GTST, sindsdien heeft ze haar zinnen gezet op theater. Volgens de actrice is dit een goede keuze geweest, al blijkt acteren op het toneel een stuk moeilijker dan ze dacht. "Ik ben nu ruim twee weken bezig met repeteren, en het is erg pittig. Theater is een heel andere discipline dan tv. Ik moet veel harder spreken, keihard werken en teksten goed leren."

Toprak Yalçiner richt zich niet alleen op het theater, ze geeft haar nieuwe liefje ook voldoende aandacht.

Meer over:

Reageren