Vanaf 27 oktober

Gwen van Poorten doet mee aan De Verraders Halloween

23 september 2022 09:38 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Levin de Boer
Videoland komt dit najaar met een heuse Halloween-versie van De Verraders. Hoewel RTL tot dusver zijn lippen nog stijf op elkaar hield over de kandidaten, is de eerste nu toch bekend: Gwen van Poorten doet namelijk mee!

De presentatrice kon haar enthousiasme in de podcast van Arie Boomsma duidelijk niet voor zich houden. 

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten spreekt in de podcast in eerste instantie met Arie Boomsma over mediteren, iets wat ze graag doet. Weinig nieuws onder de zon, zou je dus zeggen. Tot ze opeens vertelt over een situatie waar ze meditatie wel heel goed kon gebruiken. "Ik heb meegedaan aan een programma wat dit najaar op tv komt, waarin ik mentaal onwijs op de proef ben gesteld", begint ze mysterieus. "Ik heb meegedaan aan De Verraders." 

De Verraders

RTL beloofde eerder al dat de door Frank Evenblij gepresenteerde Halloween-versie van De Verraders extra 'spannend' en 'ijzingwekkend' gaat worden. Een boodschap waar Gwen zich in kan vinden, zo geeft ze alvast een tipje van de sluier weg. Er komt namelijk ook dit seizoen weer heel wat druk bij kijken en tijdens de opnames waren conflicten dan ook aanwezig. "Je kan tegen jezelf zeggen: dit is een spelletje, maar je stapt in een andere wereld. En als je daar genaaid wordt, of iemand is gemeen tegen je: dat is jouw waarheid."

De zes afleveringen van De Verraders Halloween zijn vanaf 27 oktober dagelijks te zien op Videoland. Wie er nog meer deelnemen, wordt later bekendgemaakt.

Meer over