Wat een lef!

Hélène Hendriks blufte tijdens onderhandelingen met John de Mol

Hélène Hendriks durfde het aan om flink te bluffen terwijl ze aan tafel zat met mediamagnaat John de Mol. Hierdoor heeft ze een veel beter contract gekregen. Dat is nog eens lef!

Tv-talent Hélène Hendriks kon aan de slag bij Talpa en RTL. Om een zo gunstig mogelijk contract te krijgen besloot ze bij John de Mol te bluffen. “Ik had nog wel een beetje gebluft, want ik had ook een andere aanbieding. Dat was voor drie jaar, maar ik zei tegen John: ‘Vijf jaar heb ik gekregen’", vertelt ze in Laat op Eén.

Bluf

Hélène vertelde de mediamagnaat later dat ze niet helemaal eerlijk was tegen hem. “Dat weet hij nu, maar dat is niet erg. Toen zei hij: ‘Dan geef ik jou vijf jaar.’ Daar was ik heel blij mee. Ik ben ook blij dat ik daarnaast gewoon voor FOX blijf werken.”

VI

Hélène Hendriks maakt de overstap naar Talpa mede door Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. “We hebben gewoon een goed gesprek gehad. Mijn gevoel lag daar, ook omdat de mannen van VI daar naartoe gingen. Ik heb het er met Wilfred ook nog over gehad. Het was eigenlijk vrij snel beklonken.”

Lees ook: Veronica haalt VI-trio uit elkaar

Meer over:

Reageren