Vlinders

Haico en Ellen vertellen hoe het met ze gaat na hun Boer Zoekt Vrouw-avontuur

27 november 2023 10:08 | sterren | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Tijdens de reünie van Boer Zoekt Vrouw Europa gisteravond leek het even dat Haico toch weer alleen zou eindigen op zijn Deense boerderij. Maar niets was minder waar. Ellen kwam in één keer binnenwandelen en ze laten weten aan het daten te zijn. Maar is dat daten inmiddels uitgelopen op wat meer?

Ze stralen in ieder geval helemaal.

Boer Zoekt Vrouw Europa

Even een stukje terug, want tijdens de logeerweek zag iedereen al dat Haico en Ellen een enorme klik met elkaar hadden. Ellen liet zelfs al weten vlinders voor haar boer te voelen. Maar tegen alle verwachtingen in liet Haico weten toch iets meer voor Jasmijn te voelen. Een enorme teleurstelling natuurlijk voor Ellen.

Helemaal toen kijkers getuige waren van de citytrip. De vonk tussen Haico en Jasmijn was erg ver te zoeken en ondanks dat de twee het na hun tripje nog wel geprobeerd hebben bleef Haico toch met lege handen achter.

Of toch niet. Hij trekt de stoute schoenen aan en besluit Ellen te bellen om te peilen of ze toch niet nog eens wil afspreken. En de rest is geschiedenis.

Verliefd

Aan het AD het stel weten dat ze elkaar binnenkort weer zien. Haico woont natuurlijk in Denemarken en Ellen zit de meeste tijd in Friesland bij haar vader. "Je kunt wel zeggen dat we verliefd zijn,” zegt Haico. "Volgende week ontmoeten we elkaar opnieuw. Dan ga ik een weekje naar Denemarken,” laat Ellen weten.

‘Wat gebeurt hier’?

Haico moest wel even over een drempel voor hij Ellen het berichtje stuurde laat hij weten. "Ik had haar natuurlijk al teleurgesteld. Ik wilde haar niet nog meer pijn doen." Toch besloot hij het wel te doen en dat zorgde voor een verrassing aan Ellen’s kant. "Ik wist niet wat er al die tijd was gebeurd. Ik was in de veronderstelling dat hij met Jasmijn was. Aan de ene kant voelde het meteen heel vertrouwd. Aan de andere kant dacht ik: wat gebeurt hier?"

Na vele telefoongesprekken en berichtjes naar elkaar sturen voelde het meteen als vanouds aan en van beide kanten bleken de gevoelens even sterk te zijn. "We zaten gezellig te kletsen, te lachen en dachten, 'We moeten elkaar gewoon weer in het echt zien.'"

En je kunt natuurlijk wel raden hoe het is gegaan na hun eerste afspraakje. De twee zijn nu zwaar verliefd op elkaar.

Meer over