Halina Reijn en Robert de Hoog worden presentatieduo

4 september 2013 13:50 | sterren | Door Televizier

Halina Reijn en Robert de Hoog gaan het nieuwe wekelijkse filmprogramma Film1 Close Up presenteren voor de digitale zender Film1.

Film1 meldt vandaag dat zij een nieuw wekelijks filmprogramma gaan maken waarin de laatste nieuwtjes over bioscoopfilms en achtergrondinformatie over films die die week te zien zijn op Film1 worden besproken.

Film1 Close Up wordt door niemand minder dan acteurs Halina Reijn en Robert de Hoog gepresenteerd. Zij speelden eerder al samen in de tv-serie Charlie.

Halina Reijn

Halina Reijn is dolblij met haar nieuwe klus: "Het gaat iets heel nieuws worden voor mij. Degenen aan wie ik het verteld heb reageren heel verrast. Als 'hardcore kunstenaars-actrice' mag dat natuurlijk niet, maar ik heb altijd een stiekeme wens gehad om te presenteren."

Reijn heeft het gevoel dat dit programma helemaal in haar straatje ligt: "Het is een filmprogramma en dat ligt heel erg in de lijn van mijn beroep. Het is een onderwerp dat Robert en mij aanspreekt, omdat het ons eigen vak is."

Robert de Hoog

Robert de Hoog kijkt vooral erg uit naar de samenwerking met Halina: "Ik vind het superleuk om het over ins en outs te hebben van films. Je raakt er nooit over uitgesproken en bovendien is Halina een van mijn beste vriendinnen.”

Film1 Close Up

Film1 Close Up wordt eenmalig op vrijdag 6 september om 20.30 uur uitgezonden op Film1 Premiere. Vanaf 15 september is het programma elke zondag te zien voor aanvang van de premièrefilm.

Meer over