Halina Reijn geeft toe: 'ik gebruik botox'

1 september 2015 11:59 | sterren | Door Televizier

© AVRO

Halina Reijn geeft het eerlijk toe: zij gebruikt botox en kan er zelfs van genieten. Hoewel vele celebrities niet vies zijn van cosmetische ingrepen, blijft het onder hen en vele anderen een taboe. Een taboe waar Halina zich niets van aantrekt.

Halina Reijn vertelt in de Volkskrant dat ze een een botoxbehandeling onderging waarbij ze een groef in haar gezicht opvulde en haar voorhoofdrimpels wegwerkte, ter verzachting van haar gezicht. “Mijn ideaalbeeld is een blank canvasachtig sweety gezicht. Ik heb een eeuwige fetisj om meisjesachtig te zijn”.

Een zachter gezicht

De actrice (Op de foto in de serie Charlie) gebruikte botox omdat ze volgens een filmregisseur dan een zachter gezicht zou krijgen. Ze vond het lastig dat haar harde hoofd haar beperkte. “Uiteindelijk deed ik het niet om de regisseur te pleasen, hoor. Daarvoor ben ik te liefdevol opgevoed. Als je uit een diepgewortelde onzekerheid een gat hebt op te vullen en dat denkt te compenseren met dikke borsten of allerlei ingrepen, is dat anders”.

Voor haarzelf

Halina geeft aan dat ze het puur voor haarzelf heeft laten doen. “Ik vind het gewoon leuk, ik kan ervan genieten. Net zoals dat ik er ontzettend van kan genieten om veel make-up te kopen, of een Rolex, of een overdreven dure jurk. Daar schaam ik me ook voor, want ik snap hoe belachelijk dat is – en toch word ik er gelukkig van”.

Een taboe met schaamte

Halina vindt vrouwen die liegen over botox verschrikkelijk. Ze vindt het goed dat het maatschappelijke belangrijke thema eindelijk eens naar voren komt met het programma Sophie In de Kreukels van Sophie Hilbrand (Iedere dinsdagavond om 21:35). Ze geeft toe dat ze getwijfeld heeft haar botoxervaring eerlijk te delen. “Het vereist moed te zeggen, wat ik zeg. Ik heb eerlijk gezegd moeite met Yolanthe (Sneijder, Cabau – red.) die het op een heel ander onderwerp gooit, terwijl ik denk: Jesus, lord, geef het nou gewoon toe. Wat is er nou erg aan? Er is nog altijd een taboe en schaamte”.

Lees ook:
GTST-actrice dreigt Sophie Hilbrand met rechtszaak

 

 

 


Meer over