Halle Berry produceert miniserie Hannibal

Hollywoodactrice Halle Berry werkt aan een project over de Carthaagse generaal Hannibal. De filmster produceert samen met History Channel een miniserie over de legendarische veldheer .

Halle is ontzettend enthousiast over het bijzondere project. “Het wordt een aangrijpende trip en ik sta te popelen om samen met mijn partners van History aan dit project te beginnen."

Serie

De tv-serie vertelt het levensverhaal van Hannibal en zijn strijd tegen de Romeinen tijdens de Tweede Punische Oorlog. Veel meer is er nog niet bekend over het project. Wanneer de opnames beginnen en wie de hoofdrolspelers zijn is nog onbekend. Wel zal het scenario worden geschreven door Jeffrey Caine.

Hannibal

"Hannibal was niet alleen de grootste Afrikaanse generaal die ooit heeft geleefd, maar wellicht de grootste generaal uit de gehele wereldgeschiedenis”, vertelt Berry over haar fascinatie voor de historische figuur."

Halle Berry

Het produceren van de historische miniserie is een nieuwe carrièrestap voor Halle Berry. In 2002 won de actrice een Oscar voor Monster's Ball. Daarnaast was Berry te zien in grote blockbusters als Catwoman, Die Another Day en X-Men.

Reageren