Gezondheidsproblemen

Hans Kazàn mag ziekenhuis opnieuw verlaten

26 april 2022 11:30 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Robert Vos

Afgelopen maandag werd Hans Kazàn (69) opnieuw opgenomen in een Spaans ziekenhuis, nadat hij daar al eerder had gelegen vanwege gezondheidsproblemen. Gelukkig is hij inmiddels weer thuis, laat zijn vrouw Wendy weten aan het ANP.

Het zit Hans Kazàn de laatste tijd niet mee. De goochelaar werd begin maart opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij ernstige maagklachten had. Er kon toen in de eerste twee weken geen diagnose worden gesteld, waardoor hij in grote onzekerheid leefde. Uiteindelijk bleek het overtollig maagzuur te zijn en mocht Hans weer naar huis. Afgelopen maandag was het helaas weer raak. Hij kreeg opnieuw klachten en er moest wederom worden gezocht naar een diagnose.

Lees ook: Hans Kazàn met spoed opgenomen in Spaans ziekenhuis

Diagnose

Gelukkig voor Hans werd de diagnose deze keer sneller gevonden dan de laatste keer dat hij in het Spaanse ziekenhuis lag. Volgens zijn vrouw Wendy was het 'medicatie in combinatie met extreem laag calcium en magnesium' wat deze keer voor een ziekenhuisopname zorgde. De goochelaar hoeft inmiddels niet langer meer in het ziekenhuis te blijven en mag nu thuis verder aansterken.

Meer over