Hans Kazan met spoed opgenomen in Spaans ziekenhuis

9 maart 2022 14:05 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Sander Koning

Het gaat niet goed met Hans Kazan. De illusionist en presentator is dinsdag met spoed opgenomen in een ziekenhuis in het Spaanse Marbella.

Aan weekblad Privé laat Hans weten dat hij al twee weken zijn eten niet binnen kan houden. “De afgelopen drie dagen ging het zo slecht me, ik kon van zwakte zelfs niet meer op mijn benen staan. Mijn vrouw heeft me in de auto gezet en we zijn rechtstreeks naar het ziekenhuis gereden.”

Afwachten

Ook laat Hans weten dat hij woensdagochtend is onderzocht en dat het nu vooral wachten is op de resultaten. “Zó ziek ben ik nog nooit geweest. Ik ben in goede handen want de artsen zijn erg kundig en gelukkig spreek ik Spaans, zodat ik alles begrijp wat er gezegd wordt door de medici.”

Twee weken geleden was Hans Kazan nog te zien in Rooijakkers Over de Vloer, waar Art hem een bezoekje bracht in Spanje. Daar vertelde Hans onder andere over alle verdriet en tegenslagen die de familie de afgelopen tijd te verwerken heeft gehad. Ondanks dat zegt Hans altijd positief te blijven.

Meer over