Goed nieuws

Hans Kazàn voelt zich ‘uitstekend’ en gaat weer aan het werk

9 mei 2022 10:48 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Sander Koning

Eindelijk goed nieuws voor Hans Kazàn. Na een lange tijd ziek te zijn geweest is hij er weer helemaal bovenop en gaat zelfs weer aan het werk.

 

Zijn vrouw Wendy laat aan ANP weten dat Hans zich “uitstekend voelt en inmiddels weer een week gezond en gelukkig thuis is.” Nu het zo goed gaat kan Hans zijn werk ook weer oppakken en daarom vliegt hij eind mei naar Nederland om twee weken lang optredens en lezingen voor bedrijven te verzorgen.

Spaans ziekenhuis

Begin maart werd Hans opgenomen in een Spaans ziekenhuis, omdat hij ernstige maagklachten had. Er kon toen in de eerste twee weken geen diagnose worden gesteld, waardoor hij in grote onzekerheid leefde. Uiteindelijk bleek het overtollig maagzuur te zijn en mocht hij weer naar huis. Kort daarna werd hij toch weer opgenomen. Dat kwam door een combinatie van verkeerde medicatie en een tekort aan calcium en magnesium in zijn lichaam.

Honderden mails

Gelukkig gaat alles nu weer goed Wendy laat weten dat Hans "honderden meelevende mails" heeft gehad van mensen die hem beterschap wensten. "Hans wil graag iedereen bedanken die hem via mail en de sociale media hartverwarmende berichten heeft gestuurd,” aldus Wendy.

Meer over