Slecht nieuws

Hans Kazàn weer opgenomen in Spaans ziekenhuis

20 april 2022 13:06 | sterren | Door Esther Hut

© MAX

De paasdagen zijn voor Hans Kazàn niet goed verlopen. De goochelaar is maandag namelijk opnieuw opgenomen in een Spaans ziekenhuis. Dat heeft zijn vrouw Wendy bevestigt aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws.

Begin maart werd Hans ook al opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij al dagen geen vast voedsel binnen kon houden en daarnaast last had van ernstige maagklachten en extreme misselijkheid.

Nieuwe onderzoeken

“Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven. Er moet opnieuw onderzocht worden wat er aan de hand is. Hij is al veel afgevallen,” zegt Wendy tegen Shownieuws. “De artsen dachten dat ze gevonden hadden wat er aan de hand was, maar dat blijkt toch niet het juiste te zijn geweest. Ondanks dat er al heel veel is uitgesloten, moeten er nu opnieuw onderzoeken worden gedaan. Ook kijkt de Nederlandse internist uit het Radboud-ziekenhuis weer met de Spaanse dokters mee.”

Toen Hans vorige maand in het ziekenhuis lag leverden verschillende onderzoeken en scans in eerste instantie niets op, maar later bleek dat Hans abnormale hoeveelheden maagzuur aanmaakte. Hij bleek allergisch te zijn voor de medicijnen die hij slikte en is daar toen meteen mee gestopt.

 

Meer over