Aanzoek tijdens verjaardagsfeest

Hans Klok stapt in het huwelijksbootje

23 februari 2022 15:14 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP/Ramon van Flymen
Hans Klok gaat binnenkort trouwen. De illusionist heeft zijn 22 jaar jongere vriend ten huwelijk gevraagd.

Dinsdag vierde Hans Klok zijn 53ste verjaardag in The Harbour Club in Amsterdam. Tijdens dit feest heeft hij zijn vriend Dann Stevens ten huwelijk gevraagd. Dit deed hij in een volle zaal op het podium. Dann zei volmondig 'ja' op het aanzoek. De twee zijn op dit moment ruim zes jaar samen.

Huwelijk

"Ik ben eigenlijk compleet in shock en ik denk dat hij dit vanmiddag pas bedacht heeft.", vertelt Dann aan Shownieuws. Hans beaamt dit lachend: "Ja. We hebben het er wel eens vaker over gehad en ik vind dat ook wel leuk, omdat we hopelijk nog zo lang doorgaan." De illusionist geeft tijdens het interview eerlijk toe eigenlijk niet zoveel met het huwelijk te hebben: "Maar we gaan het zien en we gaan het doen, proost!"

Ontmoeting

Hans genoot lang van het vrijgezellenleven toen daar eind 2016 verandering in kwam. Tijdens een show in Koninklijk Theater Carré haalde hij iemand uit het publiek om hem te helpen op het podium; dat was Dann. De vonk sloeg toen gelijk over. Dann is zelf ook illusionist dus de twee hebben op dat vlak veel met elkaar gemeen.

Meer over