Hans Klok: "Ik deelde tien keer de lakens met Gerard Joling"

28 Mei 2015 14:43 | sterren | Door Televizier

© Govert de Roos

Hans Klok doet in de nieuwe serie Ranking The Stars een grote onthulling. De illusionist vertelt dat hij tien keer het bed indook met Gerard Joling.

Paul de Leeuw gaf in talkshow Pauw een voorproefje van het nieuwe seizoen Ranking The Stars, waaraan onder andere Hans Klok meedoet. De illusionist doet een behoorlijk boekje open in de BN'er-show!

Hans Klok als ideale schoonzoon

"De moeder van Gerard Joling had in de krant gezegd dat ze hoopte dat Hans Klok en Gerard een setje zouden worden," vertelt Paul. Tijdens de opnames van Ranking The Stars kwam de presentator daarop terug. "Ik zei tegen Hans: ik heb gelezen dat mevrouw Joling jou graag als schoonzoon ziet. Heb je wel eens iets met hem gehad?"

Verkeerde sterretje gezien

Tot Pauls verbazing was Hans Klok ontzettend openhartig. "Hans zei: 'Bij Sterrenslag heb ik wel eens het verkeerde sterretje gezien.' Dus ik vroeg: 'Hoe vaak heb je dan seks met hem gehad?' Toen zei hij: 'Nou, wel tien keer!' Ik dacht: wat gebeurt er nou zeg?" Vervolgens riep Patty Brard dat ze het telefoonnummer van Gerard Joling had en werd de zanger in de uitzending gebeld.

Grote trucs

Pauw toonde een fragmentje van het telefoongesprek. Gerard reageert eerst ontkennend op de ontboezemingen van Hans. "Dat liegt hij, dat liegt hij!" Daarna blijkt echter dat de vork toch anders in de steel zit. Als Paul de Leeuw vraagt of Geer weer met Hans wil daten, zegt de Topper: "Hans heeft van mij de grote trucs nog geleerd! Dus wat dat betreft zou het makkelijk kunnen."

Gerard Joling

Gerard vervolgt: "Het is altijd een goede vriend van me, ik houd ontzettend veel van die man. En als hij lekker met elkaar iets leuks wil doen, staat er altijd een sterretje voor hem open." De moeder van Gerard Joling heeft nog niet gereageerd op de nieuwe ontwikkelingen. 

Lees ook:
Paul de Leeuw geeft toe: "Publieksoordeel in Ranking The Stars is nep"

Bekijk het gesprek bij Pauw hieronder:

Meer over