Hans van der Togt: presentatoren zijn secreten

Hans van der Togt is opgelucht dat hij tijdens de opnames van Krasse Knarren geen last heeft gehad van vervelende presentatoren. Volgens hem zijn het normaal allemaal onaardige types.

‘’Ik ben erachter gekomen dat de meeste tv-presentatoren allemaal wel aardig doen, maar dat acteren ze, want ze zijn in feite helemaal niet aardig. Secreten die zich via de ellebogen omhoog hebben gewerkt. Daarom heb ik geen vrienden in de televisiewereld', aldus de Hans van der Togt in de Nieuwe Revu. 

Presentatoren

Hans van der Togt doet dit jaar mee aan het programma Krasse Knarren van Omroep MAX. Hij moet er niet aan denken om tijdens de opnames met andere presentatoren samen te werken. ‘’Met het soort mensen dat zichzelf zo fantastisch vindt, wil ik niet een week in een huis zitten. Ik wil met mensen omgaan die down to earth zijn. Net als ik. In mijn periode bij het Rad van Fortuin vond ik de mensen achter de schermen, tot en met mijn kleedster aan toe, altijd net zo belangrijk.’’

Krasse Knarren

De voormalig RTL 4-presentator wil met Krasse Knarren laten hij in goed in vorm is. De laatste jaren deed hij naar eigen zeggen alles wat God verboden heeft. Inmiddels is Hans van de Togt eindelijk van zijn drankverslaving af. ‘’De enige zonde die ik heb, zijn die sigaretten. En een jointje zo nu en dan. Verder heb ik alles afgezworen’’, aldus Hans.

Het is Hans van der Togt dus gelukt om eindelijk een sociale drinker te worden.

Reageren