Heel Holland Bakt blijft voorlopig BN'er vrij

Heel Holland Bakt is ook bij bekende Nederlanders enorm populair. Toch acht Omroep MAX baas Jan Slagter de kans dat er ooit een seizoen met BN'ers komt klein.

Een deel van het succes van de show is volgens Slagter juist dat je naar "gewone" burgers kijkt die iets bijzonders maken.

Sara Kroos wil bakken op de buis

De discussie werd eerder deze week via Twitter op gang gebracht door cabaretière Sara Kroos, zelf een fervent bakker en fan van het programma. Kroos publiceerde zelfs onlangs een eigen receptenboek voor taarten en koekjes. Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en Jan Slagter een voorstel te doen. 

Voorlopig niet

Sara hoefde niet lang te wachten op het antwoord van Jan die al binnen een uur reageerde op haar idee. Helaas had geen goed nieuws voor haar, maar wel een smakelijk en slim tegenvoorstel. 

Janny bij Jan

Overigens is er binnenkort toch een soort mini-Heel Holland Bakt met bekende Nederlanders te zien. Voor zijn nieuwe BNN-programma Jan Is De Beste nam Jan Versteegh, die ook een enorme fan is van het bakprogramma, het op tegen Rick Brandsteder. In een van de opdrachten moest het duo elk een taart maken die werd gejureerd door Heel Holland Bakt jurylid Janny van der Heijden. Bij RTL Late Night vertelde ze al dat de heren er weinig van gebakken hadden.

Meer over: