Heftige virusinfectie velt Tineke de Nooij (74)

Tineke de Nooij is op vakantie getroffen door een virusinfectie die de 74-jarige presentatrice en dj behoorlijk in de weg zit.

Op het moment dat het virus toesloeg, genoot Tineke van een welverdiende vakantie. Ze was met haar dochter op rivierencruise richting Sint Petersburg toen ze zich niet lekker begon te voelen.

Geen griepje

De eerste dagen worstelde ze al met hoofdpijn en pijnscheuten. In eerste instantie dacht Tinus nog aan een simpel griepje was en probeerde ondanks het ongemak er het beste van te maken. Tot ze op een ochtend wakker werd en aan het ontbijt ineens merkte dat de koffie langs haar kin liep.  “Ik kijk in de spiegel en schrik me rot. Mijn rechteroog is helemaal naar binnen gezakt, die hele kant van mijn gezicht is opgezet en mijn mond staat scheef.”

Herseninfectie

De scheepsarts onderzocht De Nooij en concludeerde dat het niet ging om een hersenbloeding maar een virusinfectie van een zenuw die door haar hoofd loopt. Het euvel is met medicatie en geduld op te lossen, maar het is nog niet bekend wanneer Tineke weer achter de microfoon kan bij haar werkdagelijkse MAX-radioprogramma De Tineke Show.

Jubileumfeest Tineke Show in gevaar

De Tineke Show viert volgende maand haar vijfjarig bestaan, de vraag is of De Nooij voldoende hersteld is om de geplande reeks feestelijke uitzendingen vanaf de 50+beurs te verzorgen. Haar Omroep MAX-collega Jan Rietman vervangt Tineke momenteel.  

Reageren