Na de zomer...

Hélène Hendriks onthult toekomst Johnny de Mol bij HLF8

9 juni 2022 22:37 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Tussen neus en lippen door deed Hélène Hendriks aan tafel bij Vandaag inside een belangrijke onthulling over de toekomst van HLF8, de talkshow waar ze als vaste invaller van Johnny de Mol de honneurs waar nam.

Johnny trok zich na meerdere beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag afgelopen voorjaar tijdelijk terug als presentator van de talkshow die hij zelf lanceerde. 

Manuel Venderbos

Hendriks nam samen met Leonie ter Braak de rest van het seizoen voor haar rekening. Bij Vandaag inside was Wilfred Genee benieuwd naar de toekomst van het prestigieuze paradepaardje in de vooravond. Als voorzetje noemde hij de naam van Manuel Venderbos die al eerder was genoemd als mogelijke vaste opvolger van De Mol. Hendriks, die tegen RTL Boulevard nog verklaarde er niets over te kunnen zeggen, deed aan tafel alsof ze nog nooit van de beste man gehoord had. Inmiddels is Manuel wel haar collega: hij presenteert Shownieuws.

Johnny komt terug

Volgens de presentatrice klopt er helemaal niets van al die wilde geruchten. Zij weet niet beter dan dat Johnny de Mol zelf weer aan het hoofd van de tafel zit als HLF8 na de zomer terugkeert op de buis. Dan is er als het goed is al een verhoor geweest in de zaken die tegen hem lopen en gaat De Mol er vanuit dat hij met een gezuiverde naam om 19.30 uur weer zijn positieve praatprogramma mag maken. Johan Derksen kon de beweringen van Hendriks beamen. 

Meer over