Henkjan Smits aan de slag bij Omroep MAX

3 januari 2016 13:34 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Omroep MAX heeft weer een bekend gezicht aan zich gebonden. Henkjan Smits gaat voor de omroep aan de slag in de radiovariant van Tijd voor MAX.

Smits maakte zijn nieuwe job zelf bekend in het NPO Radio 1-programma Perstribune.

"Grote liefde"

Volgens de talentenscout en spreker is radio altijd al zijn grote liefde geweest: "Het voelt als een enorme eer dat Omroep MAX mij het vertrouwen geeft om dagelijks het sterke merk van tv, Tijd voor MAX, voort te zetten op radio.“ Ook MAX-voorman Jan Slagter is te spreken over de nieuwe kracht: "Met Henkjan Smits hebben we een gepassioneerde, ervaren én getalenteerde presentator naar MAX kunnen halen. Ik ben ontzettend trots dat hij samen met Margreet Reijntjes en Elles de Bruin Tijd voor MAX Radio gaat presenteren.”

Tijd voor MAX Radio

Het nieuwe programma gaat morgen al van start tussen 18.00 en 20.00 uur en poogt luisteraars elke werkdag mee de avond in te nemen met "mooie muziek en goede gesprekken bij het nieuws die inhaken op het gevoel van de dag". Daarnaast zijn er speciale rubrieken in de show voor de populaire MAX tv-programma's Hallo Nederland en Meldpunt!.  Gasten in de eerste week zijn onder meer Noraly Beyer, acteur Mark Rietman en voormalig Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs.

De tv-variant van Tijd voor MAX strikte eerder deze week André van Duin als presentator.

Meer over