Henny Huisman op dieet voor SBS 6

24 december 2014 16:09 | sterren | Door Televizier

Henny Huisman is sinds zijn rentree op de Nederlandse tv gestopt met het eten van brood en suiker. Hij is inmiddels achttien kilo afgevallen.

Henny Huisman schittert naast presentatrices Do en Airen Mylene in de remake van de Surpriseshow. De twee dames beschikken over een prachtig lichaam, wat Henny aan het denken heeft gezet.

SBS 6 

“In het verleden had ik periodes dat het mij niets kon schelen als ik weer eens twintig kilo was aangekomen, maar al staand naast de mooie Do en Airen van SBS 6 wil je er toch net even beter uitzien”, vertelt Henny Huisman aan Party. “Ik ben daarom helemaal van de suiker af en eet ook geen brood meer.”

Henny Huisman 

Henny Huisman is sinds de start van zijn dieet al zo’n achttien kilo kwijt. “Ik draag nu maatje 56. Lia heeft het er best wel moeilijk mee. Vooral in de keuken. Voor mij moet ze toch een ander soort gerechten maken.”

Dieet

Henny Huisman vindt dat hij nog een aantal kilo moet verliezen. “Mijn droom is om op de weegschaal te stappen en dan te zien dat ik 89 kilo weeg. Om dat te bereiken moet ik nog zes á zeven kilo kwijtraken. Dan herkent niemand mij straks nog terug.”

Het resultaat zien we volgend jaar in het tweede seizoen van Surprise, Surprise.

Meer over