Henny Huisman positief verrast door Surprise, Surprise

7 augustus 2014 14:47 | sterren | Door Televizier

Henny Huisman vindt het heerlijk dat hij binnenkort weer op televisie te zien is. De presentator is dolenthousiast over zijn nieuwe show Surprise, Surprise.

Henny Huisman verschijnt al jaren niet meer op de buis. Toch ondervindt de presentator geen problemen tijdens de opnames van het nieuwe SBS 6-programma Surprise, Surprise. ‘’Eigenlijk is het net als op de fiets stappen, je verleert het niet. Ik vind het heel leuk”, vertelt Henny aan RTL Boulevard. 

Surprise, Surprise

Volgens de presentator is Surprise, Surprise een moderne versie van het de Surpriseshow waar hij in 1988 mee begon. “De vorm is vernieuwd en het programma is echt wat jonger gemaakt”, zegt Henny, die de show samen met Do en Airen Mylene presenteert. “Do is het stralende middelpunt en ik ben zowel in de studio als on the road. Airen is vooral op locatie.” 

Henny Huisman

Surprise, Surprise komt 30 augustus pas op televisie. Henny is de beroerdste niet licht nu al een tipje van de sluier op. ''We zitten nu midden in de opnames en het is heel divers. Zo hebben we de wens vervuld van een 90-jarige dame die graag in een helikopter wilde vliegen.'' 

Toekomst

''Het is echt enig allemaal. Zo leuk om weer met een ploeg op pad te gaan”, zegt de 63-jarige presentator. Of Henny Huisman in de toekomst meer programma’s gaat presenteren weet hij nog niet. ''Laten we ons eerst maar hier op concentreren”, zegt hij verstandig. ''Ik moet wel zeggen, het wakkert wel wat aan. Ik vind het heel leuk.”  Wie weet krijgt de oude rot in het vak een rol in de nieuwe Soundmixshow.

Beau van Erven Dorens

Henny Huisman laat weten dat hij zijn terugkeer op televisie vooral te danken heeft aan Beau van Erven Dorens. ''Het was een spontane actie van hem om mij terug te brengen op televisie. Hij heeft het aangeslingerd en hij verdient dus de credits. Mensen moeten mij natuurlijk wel terug willen, maar ik vind wel dat dit alvast zijn verdienste is”, zegt Huisman blij. ''Voorheen gaf ik hem een hand, maar als ik hem nu zie geef ik hem een dikke pakkerd." 

Henny Huisman zou Surprise, Surprise eerst met zijn maatje Beau van Erven Dorens presenteren. Helaas voor Henny haakte Beau op het laatste moment af.

Meer over