Comeback

Henny Huisman terug op de buis in Beter Laat Dan Nooit

5 juni 2023 10:40 | sterren | Door Esther Hut

© MAX

Lang hebben we Henny Huisman moeten missen op de buis, maar binnenkort is hij terug! De oud-Surpriseshow presentator doet namelijk mee aan het derde seizoen van Beter Laat Dan Nooit.

Henny is de eerste deelnemer van het programma die door De Telegraaf bekend is gemaakt.

Lang op gewacht

Eind mei werd bekend dat Beter Laat Dan Nooit een derde seizoen krijgt, maar wie er mee zouden doen was nog de vraag. Henny is dus de eerste deelnemer en hij heeft veel zin in het avontuur.

"Driemaal is scheepsrecht, want ze hadden me al eerder gevraagd. Ze hebben gewoon net zolang gewacht tot ik oud genoeg was, want vijf jaar geleden vond ik mezelf nog veel te jong, haha. Ik kijk ernaar uit om op reis te gaan in een programma dat zo goed werkt vanwege het ongemak,” laat hij weten.

Henny geeft vast een paar voorbeelden. "Vier mannen, allemaal tv-makers en waarvan ik dan nog de jongste ben, in al hun knulligheid wanneer ze met de lokale bevolking een dansje doen, in hun onderbroek staan bij het omkleden of het slappe geklets aan het ontbijt. De één werkt drie borden havermout naar binnen en de ander eet niks. Dat soort dingen."

Reizen door Azië

Met wie Henny dus nog meer op reis gaat is nog niet bekend. Wel is bekend dat de tv-legendes afreizen naar Zuid-Korea, Cambodja, India en Nepal. Uiteraard staan ze hier niet alleen voor. Er gaat volgens Talpa een 'sportieve reisleidster' mee die de mannen op de proef stelt.

Beter Laat Dan Nooit

In 2018 ging Olcay Gulsen op stap met Gerard Cox, Peter Faber, Barrie Stevens en (de inmiddels overleden) Willibrord Frequin. In 2020 nam Katje Schuurman het stokje van haar over. Ook nu weer gaan er vier 'levende legendes' een onvergetelijke, ontroerende maar vooral hilarische reis maken door mooie landen. Ze reizen een maand lang samen de wereld rond en komen in aanraking met culturen en gebruiken van verschillende landen.

Het derde seizoen van Beter Laat Dan Nooit staat gepland voor augustus 2023 en zal zes weken lang op woensdag te zien zijn.

Meer over